Öne Çıkanlar istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice Hasan Keskin

Memleketimin Çocukları İstanbul'da

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan kafile, bu sabah Çamlıca DSİ Tesisleri'ne gelerek kahvaltı yaptı ve bir süre dinlendi. Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yardımcıları Necati Selvitop ile Ercüment Çömez'in karşıladığı kafile tesislerde dinlendikten sonra topluca Kirazlıtepe'ye geçip hep birlikte yemek yediler. Öğleden sonra için planlanan Boğaz'da motor gezisi, aşırı rüzgar nedeniyle iptal edildi. Kafile, öğle yemeğinden sonra Çamlıca Tepesi'ne gezdiler ve tekrar istirahata çekildiler. 

Yarın DSİ Tesisleri'nde yapacakları kahvaltının ardından Edirne'ye gidecek olan kafile, orada Şalpazarlı hemşehrimiz olan Hüseyin Özcan'ın misafiri olarak şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezecekler. Kafile pazar günü de Çanakkale'ye geçerek daha sonra İstanbul'a dönecek. Son olarak pazartesi günü de İstanbul turu atacak olan öğretmen ve öğrenciler, akşam Derneğin düzenlediği Eğitime Katkı gecesine katıldıktan sonra Şalpazarı'na hareket edecekler. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.