Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

Kasımağzı Derneği'nin Düzenlediği Dostluk ve Dayanışma gecesi yapıldı.
Muhammet Ayaz'ın sunumunu yaptığı gecede Kasımağzı Fırtına kolbastı gurubu, Kız folklor ekibi ve komedi dans gurubu birer gösteri yaptılar.

Yöresel sanatçılarımızdan Onur Özkan, Murat Kumaş, Mustafa Alkuş, Temel Türkmen sahne aldığı gecenin son bölümü ise Sait Uçar'ın finali ile sona erdi.

Sırası ile Dernek başkanı Osman T Karaca, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik KKurukız, MHP Kartal Belediye Başkan adayı Erhan Kekeç, Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Av. Hilmi Türkmen, Kirazlı tepe Muhtarı Nazmi Yamaç birere konuşma yaptılar ve birlik beraberlik mesajları verdiler.

Katılımın yoğun olduğu geceye, Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Av. Hilmi Türkmen, MHP Kartal Belediye Başkan Adayı Erhan Kekeç, MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız, Şalfed Başkanı Semih Durmuş, Şalfed'e bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile İşadamları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.