Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

İzmir Ağasarlılar Derneği'nden Kadınlar Günü Kutlaması.


Merkezi İzmir'de bulunan Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dünya kadınlar günü münasebeti ile bayan üyelerine bir çay günü düzenledi.
Kadınlar günü münasebeti ile düzenlenen çay gününde Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Yeter Gören bayan üyeleri çiçeklerle karşıladı.
Çay gününde hazır bulunan Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yamaç, yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında bayan üyelerin kadınlar gününü kutlayarak katılımda bulunanlara teşekkür etti.
Etkinlikte Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları başkanı Yeter Gören bayan üyelere kadın hakları konusunda bir sunum yaptı.

Bayan üyeler evde yapıp getirdikleri pastaları, börekleri ve yöresel yemekleri yerken bol bol sohbet ettiler, Fatih Yamaç'ın kemeçesi eşliğinde ve Katip Bayraktar'ın türküleri ile doyasıya horun teperek güzel bir gün geçirmiş oldular.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ TULUMEN 12 yıl önce

Mustafa başkanımızı tebrik ediyorum.Kendisini çok iyi tanırım üstlendiği misyonu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır.ticaretide ,yöneticiliğide.Erol başkanım da güzel yorumlarda bulunmuş aynen katılıyorum.Mustafa başk.kültürümüze verdiği katkılardan dolayı tebrik eder başarılar dilerim..www.tulumentekstil.com

Avatar
Tuğba Yılmaz. 12 yıl önce

Yaptığınız haber için, sizleri, memleketimizi, birlik ve beraberliğimizi İzmir'de de unutmadığımızı gösterdiğiniz için ben kendi şahsıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca Yeter Gören, Mustafa Yamaç başkanlarıma da böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için bil hassa özellikle teşekkür eder, saygılarımı iletirim...

Avatar
Erol Yanık 12 yıl önce

Gurbet uzakta vede az tanıdık olunca sılanın hasreti daha da fazla olur.
İzmir deki Ağasarlı hemşerilerimiz de maalesef bu hasreti yaşayanların başında geliyorlar.
Ancak ordaki AĞASARLILAR Derneğimizin sayesinde sıla hasretleri yapılan etkinliklerle birazcık olsun azalıyor.
Bu güzide Derneğimizin değerli başkanı sn:Mustafa YAMAÇ kardeşimin çalışmalarını takdirle karşılıyor tebrik ediyorum.
Mustafa başkan İzmire gitmeden önce ist.Ağasar kültürüne maddi manevi çok katkıları oldu,bugün bir Ağasar turizm elçisi olarak egede Ağasarımızı temsil ediyor,ağasar kültürümüzün tanıtımını en üst düzeyde yapıyor.
bir kez daha sn.başkan ve yönetim kurulunun nezdinde saygıdeğer Ağasarlı hemşerilerimi tebrik ve takdir eder,istanbuldan kucak dolusu sevgi selam ve saygılarımı sunarım.
Erol Yanık
Şalfed Asbaşkanı

Avatar
Mustafa Yamaç 12 yıl önce

‎10 numara teşekkür ederim şalpazarı haber çalışanlarına bizi duyurdukları için sağolun