Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm Kıdemli Albay Nevzat Yamaç gübre Hüseyin Karaman

Geyikli derneğinin düzenlediği geleneksel kermes bugün yapıldı.
Kermese Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Av.Hilmi Türkmen, eski Şalpazarı Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, Şalpazarı Dernekler Federasyonu başkanı Muzaffer Bayraktar, Doğancı Köyü Dernek Başkanı Orhan Alışkan, Dorukkiriş Dernek Başkanı Semih Durmuş ve çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.




Kermeste açılış kurdelesini Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara,Üsküdar Belediye Başka yardımcısı Av.Hilmi Türkmen, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Bayraktar ile Geyikli Dernek Başkanı Birol Bayraktar birlikte kestiler.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Birol Bayraktar katılan üyelere ve misafirlere teşekkür etti, ardından Av.Hilmi Türkmen kısa bir selamlama konuşması yaptı ve içerde yemek yendi.

Yenilen yemeğin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada Geyikli derneğine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ardından söz alan Geyikli derneği Kadın Kolları Başkanı Şükran Yeter, yaptığı konuşmada Derneğin bazı eksikleri olduğunu ve bu kermesi çok zor şartlarda gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Son olarak söz alan Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Bayraktar Geyikli Derneği olarak çok eksiklerinin olduğunu ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'dan bazı taleplerde bulundu.





















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.