Öne Çıkanlar Şalpazarı köy şalpazarı.agasar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

Fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu

Şalpazarı'nın Kültür, Sanat, Doğa, Ağasar'da yaşam gibi geleneklerinin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl 2.si düzenlenen, ''Ağasar'da Dört Mevsim'' temalı fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.

Şalpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ''Ağasar'da Dört Mevsim''  konulu fotoğraf  yarışmasına bu yıl 129 yarışmacı katıldı.

513 eserin değerlendirmeye alındığı yarışmanın, Jüri üyeleri Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Dünya Türkleri Egitim ve Kültür Dernek  Başkanı Oya Cambazoğlu, Şair Neslihan Eyüboğlu, Edebiyatçı Yaşar Bedri Özdemir, Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Arslan ve Gazeteci - Yazar Yönetmen Varol Uzlu bir araya gelerek, Kültürel, İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış mevsimlerinde çekilen fotoğraflar farklı kategorilerde değerlendirildi.

Değerlendirmeler sonucu dereceye giren fotoğraflar;

1. Sema Mermertaş

2.Faysal Kanber

3. Fazıl  Sarac

Juri Özel Ödülü: Mustafa Atalar

Belediye Özel Ödülü: Faysal Kanber

Mansiyon Ödülleri;

1. Sabri Altın

2. Garabalta

3. Ayşe Köse


4. Sabri Altın

5. Garabalta

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2 yıl önce

Süper