Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya davet Kırklareli

Fidanbaşı Derneği'nden görkemli açılış.



Havanın yağmurlu olması nedeniyle tören kapalı mekana alınınca salonda izdiham oldu. Tören Çamlıca kız folklör ekibinin gösterisi ile başladı. Sayvançatak Derneği Başkanı ve ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık'ın sunumunu yaptığı törende Açılış konuşmasını yapan başkan Salih Kanbut, Fidanbaşı’nın tarihi ve dernek merkezinin inşa süreci hakkında bilgiler verdi.

 

Şalpazarı Dernekler federasyonu başkanı Köksal Durmuş, Fidanbaşı Köyü Muhtarı Osman Buğaz, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz. İstanbul Millet Vekili ve CHP Gurup Başkanı Akif Hamzaçebi, Ak Parti İstanbul Millet vekili Osman Poyraz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaparak kendi mekanına kavuşan derneğe tebrik ve takdir hislerini ifade ettiler.


Konuşmalardan sonra açılışa katılan misafirlere dernek yönetimi ve üyelerin hazırladığı yöresel yemekler ikram edildi.

Topluca yapılan kurdela kesiminin ardından konuklar ve üyeler derneğe bağışta bulundular.


Son olarak kemençe sanatçısı Serdar Sarı'nın çaldığı ve Yamaç'ın söylediği türküler eşliğinde horon oynanarak açılış sona erdi.

 

Başkan Salih Kanbut bize özel yaptığı açıklamada Fidanbaşı Derneği’nin yoğun çaba karşılığında yaptırdığı dernek merkezinin önceki yıllarda derneğin aldığı arsa karşılığında takas edilerek alındığını, toplam bedelin iç dekorasyon, tapu masrafları ve arsaya biçilen değer ile toplam olarak 400 bin tl'nin üzerinde bir rakamı bulduğunu söyledi. 2 katlı mekanın giriş katı net 150 m2 olup, bodrum katı ise net 84 m2 olduğunu ve bodrum katı sosyal ve sportif faaliyetlerde kullanacaklarını söyledi.

Açılışa İstanbul milletvekili ve CHP Grup Başkanı Akif Hamzaçebi, Ak Parti İstanbul milletvekili Osman Poyraz, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av.Hilmi Türkmen, Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başk. Köksal Durmuş, Eski Şalpazarı Dernekler federasyonu başkanı Harun Özdemir, Karadeniz Konfederasyonu Başkanı, Tahsin Usta, Trabzon Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu, Ak Parti Kartal ilçe Başkanı Temurhan Yılmaz, Sinoplular Dernek Federasyon Başkanı Cihat Uygun, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ali Rıza İkisivri, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özrek, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Fikret Bolat, Şalpazarı Dernekler Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve ŞALFED'e bağlı dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı

Başkan Salih Kanbut bize özel yaptığı açıklamada Fidanbaşı Derneği’nin yoğun çaba karşılığında yaptırdığı dernek merkezinin önceki yıllarda derneğin aldığı arsa karşılığında takas edilerek alındığını, toplam bedelin iç dekorasyon, tapu masrafları ve arsaya biçilen değer ile toplam olarak 400 bin TL'nin üzerinde bir rakamı bulduğunu söyledi. 2 katlı mekanın giriş katı net 150 m2, bodrum katı ise net 84 m2 olduğunu ve bodrum katı sosyal ve sportif faaliyetlerde kullanacaklarını söyledi.

















































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAHMUT DEMİR 12 yıl önce

Bu mekan iyi niyetli bir çalışmanın sonucudur,emeyi geçen kerkese sunsuz teşekkürler.İstanbul gibi büyük şehirlerde emlak değerinin hızla yükseldiği bir zamanda geliri olmayan butür kurumların gönüllülerin desteği ile yürüyen bu zamanda her dernegin kendi mekanına kavuşmasını en iyi niyetimle tenenni ediyorum.

Avatar
Sezgin ÖZDİN 12 yıl önce

hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum..resimlerden anlaşıldığı kadarıyla güzel bir açılış olmuş..güzel hizmetlerin sunulacağı inancıyla tebriklerimizi sunuyor bütün dernek yöneticilerini ve mensuplarını kutluyorum..