Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

Darıca Trabzonlular Derneği 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı




Darıca Trabzonlular Derneği Birinci olağan genel kurulu, 28.04.2013 tarihinde dernek merkezinde üyelerinin yüksek katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Yapılan seçiminde yeni yönetin kurulu şu şekilde oluştu. 

Başkan

Menderes Köse

Yönetim Kurulu Üyeleri

Hasan Öztürk

Küçükağa Kalmuk

Fevzi Atar

Mustafa Iğdır

Umut Sağlam

Emrah Topal

Faruk Uzun

Özcan Terzi 

Birinci olağan genel kuruluna katılan üyelere bir konuşma yapan Başkan Menderes Köse, “Darıca’daki Trabzonlular Derneğine sahip çıkarak kısa zamanda üye sayısını artırdık. Darıca’da derneğimize üye olmayan Trabzonlunun kalmaması için gayretle çalışacağız ve Darıca Belediyemizin düzenlemiş olduğu 7. Şehirler ve Kültürler kaynaşması etkinliğine  Darıca Trabzonlular Derneği olarak katılacağız” dedi. Çekilen kurada gecenin 1 Haziran Cumartesi günü olarak belirlendiğini açıkladı. 

Başkan Köse ayrıca “etkinliğe hızlı ve güzel bir şekilde hazırlanıp faaliyetlerimizi yapacağız” açıklamasında bulundu, Trabzonlu hemşerilerimizi  ve tüm halkımızı geceye davet etti.

  

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.