Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Alaca Yaylası Şenliği Yapıldı
İlçemiz Şalpazarı'nda Asırlar boyu her yıl geleneksel olarak düzenlenen üç büyük Yayla Şenlikleri'nden biri olan Alaca Yaylası Şenliği bu yıl da gerçekleştirildi.

 
İlçemiz Şalpazarı'nın 13 Mahalesi'nin de yaylası olan Alaca Yaylası Şenliği'ne katılan vatandaşların Hava'nın da güzel olması ile, hep birlikte Yöresel sanatçıların çalıp söyledikleri kemençe eşliğinde horon oynayarak güzel bir gün geçirdiler.

Şenliğe, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Faruk Beldüz, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ile ŞALFED'e bağlı ve bağlı olmayan diğer Dernek Başkanları, bazı Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.