Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Derneği kermes yaptı..



Merkezi Sancaktepe’de bulunan Ağasar - Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği, geleneksel hale getirdiği kermes etkinliğinin 3.sünü düzenledi. Dernek merkezi ve önündeki meydanda düzenlenen kermeste misafirlere bizzat dernek üyelerinin hazırladıkları keşkek, lahana sarması ve bişi satıldı.

Kermese AK Parti Sancaktepe teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Adil Kandemir ile yardımcısı Şalpazarlı hemşehrimiz Gönül Cengiz, ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED Asbaşkanı ve Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, Üçel Kuyumculuk sahibi Muammer Çolak, Aktaş Köylüleri Derneği Başkanı Mehmet Sayal ve dernek yöneticileriyle Samandıra civarında ikamet eden Şalpazarlılar katıldılar.

Dernek başkan yardımcısı Muhammet Ayaz’ın açılış konuşmasının ardından kız horon ekibi horon gösterisini sundu. Dernek başkanı Mahmut Demir’in selamlama konuşmasıyla devam eden kermeste ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş’la Üçel Kuyumculuk sahibi Muammer Çolak birlikte kurdeleyi kestiler. Ürünlerin satışı akşam saatlerine kadar devam etti.





































banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem BEKTAŞ 12 yıl önce

Emeği geçenlere çok teşekkürler.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

Mahmut başkanı ve ekibini öncelikle tebrik ederim.gelmek kısmet olmadı ama herşeyin güzel olduğunu düşünmemek elde değil.mahmöut başkanın önderliğinde herşey mükemmel olur.saygılar başkanım..

Avatar
MAHMUT DEMİR 12 yıl önce

Bu etkinliklerde emeği geçen, katkıda bulunan, katılan herkese sonsuz teşekkürler.