Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Acısu Hıdrellez Bahar Bayramı yapıldı.

Kültür Bakanlığının katkılarıyla, Şalpazarı Kaymakamlığı ve Şalpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 2022 Acısu 2022 Hıdrellez Bahar Bayramı yapıldı.

8 Mayıs 2022 Pazar günü Acısu da gerçekleşen Hıdrellez ve Bahar Bayramı, Trabzon Büyükşehir’e Belediyesi mehteran takımının gösterisi, Yöresel sanatşıların sahne aldığı bahar bayramında Şalpazarı belediyesinin daha önce düzenlen ''Ağasar'da Dört Mevsim'' konulu fotoğraf yarışması ödülleri de verilidi. Ayrıca Anneler günü olması dolayısıyla Başkan Kurukız, program sunucusu Erol Yanık'ın annesine bir buket çiçek takdim ederek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Hıdrellez ve Bahar Bayramına Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Tonya Kaaaymakamı Muhammet İkis, Trabzon Büyük Şehir Başkan Vekili Atilla Ataman, İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Mustafa Asan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, İlçe J.K Mustafa Karakuş, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, çoksaydıda STK temsilcileri ile mahalle Muhtarları, çevri ilçelerdende de çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.