Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

2.Şalpazarı Çocuk ve Gençlik Festivali devam ediyor.



Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Şalpazarı Çocuk ve Gençlik Festivali'nin ikinci günü Şalpazarı'ndan gelen Öğrenciler ve Öğretmenlerin saat 11:oo'de İstanbul Miniatürk gezisi ile başladı. Daha sonra kafile Topkapı'da bulunan Panorama 1453'ü ziyaret etti, Panorama 1453'e hayran kalan kafile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Öğleden sonraki programda ise kafile öğle yemeğini Eyüpsultan'da yedi. Daha sonra Eyüpsultan cami ve türbeleri ziyaret edildi.

Eyüpsultan ziyaretinin ardından kafile Şişli'de bulunan Cevahir alışveriş merkezi gezildi.

Cevahir Alışveriş Merkezi'nden sonra Çamlıca tepesine çıkan kafile, istanbu'lu seyrederek bol bol hatıra fotoğrafları çektirti. Son olarak akşam 19:oo civarında Kirazlıtepe'ye gelerek topluca akşam yemeği yediler ve akşam saat 23:oo'de Çanakkaleye hareket etmek üzere istirahate çekildiler.

Şalpazarı'ndan gelen kafile bu akşam saat 23:oo'te Çanakkale'ye hareket edecek ve Festivalin 3. günü Çanakkale şehitliği gezisi ile devam edecek.




RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.