Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar derneği Kadırga

22.Göllüalan Yayla Şenliği Yapıldı

Sinlice mahalle sınırları içerisinde bulunan ve mahalle  muhtarlığı ile Sinlice Derneği tarafından organize edilen  ‘’22.Göllüalan Yayla Şenliği’’ her yıl olduğu gibi Kadırga yayla şenliği öncesinde 18 Temmuz 2019 Perşembe günü Yöresel Sanatçıların katılımlarıyla saat 12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşti.

Program başarılı sunucu ve organizatör Erol Yanık’ın sunumuyla başladı.

Protokol konuşmalarının yapılması ve yöresel sanatçıların eşliğinde horonlar oynandığı sırada 22. Göllüalan yayla şenliğine katılanlara yöresel damak tadı ikramları yapıldı. Şenliğe  geçmiş yıllara oranla yağmurun da etkisiyle katılımın düşük olduğu gözlendi.

22.Göllüalan Yayla şenliğine  Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye Meclis üyeleri ve Trabzon Büyükşehir'i temsilen Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi 1. Başkan vekili Atila Ataman,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz ve Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut'ta katılanlar arasında yerini aldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.