Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

1.Sis Dağı Bahar ve Turizm Şenliği Yapıldı.


Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sisdağı Yaylaları Kültür Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği (SİSDER)'in düzenlediği 1. Sisdağı bahar ve Turizm şenlği yapıldı.

Birlik, beraberli mesajlarının verildiği Şenliğe katılanlar arasında Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Beşikdüzü İlçe Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam vekili Alaatin Aktaş, Geyikli Beldesi Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Trabzon Ak Parti İl Başkanı Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk ve Birgül Yılmaz, Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Beşikdüzü Ak Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Kahraman  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Havanın güzel olması ile Yöresel sanatçılar Davulcu Eser, Aytekin Gülay, Ağasarlı Gülveren'in kemeçe ve türküleri ile katınlanlar doyasıya eylendiler.





















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah GÜLAY 12 yıl önce

Çok güzel bir gün yaşandı. Esnafımız kazançlı bir geçirirken katılan vatandaşlarımız moral ve enerji topladılar. Dernek olarak amacımız tanıtım ve sorunlara dikkat çekmekti. Amacımız fazlasıyla gerçekleşti. Başta Sayın Vekil Safiye Hanım olmak üzere, Kaymakam Sayın Alaattin AKTAŞ, Garnizon Komutanı Sayın Selatin URAL olmak üzere bütün katılımcılara dernek yönetimi ve üyeleri adına teşekkür ederim. Abdullah GÜLAY/BAŞKAN