Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

Yerel Yönetimler Bayramı, ''4 Yılda Dört Dörtlük Eserler'' Şöleniyle Birlikte Kutlandı
 Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Yerel Yönetimler Bayramı’nda 4 yıl boyunca Üsküdar’a kazandırılan eserleri “4 Yılda Dört Dörtlük Eserler Şöleni” nde tüm Üsküdarlılar ile paylaştı.

Bu akşam Çavuşdere Spor Sarayı’nda gerçekleşen ve sunumunu Gazeteci ve Sunucu Erkan Tan yaptığı programda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in göreve geldiği günden bu yana Üsküdar’a kazandırdığı projelerin tanıtımı yapılarak,geçmişten günümüze geldiği son nokta aktarıldı.

Yapılan programa, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Mihrimah Belma Satır, Osman Boyraz, Hurşit Yıldırım, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, Şalpaazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İşadamı A.Y.Gülay, STK Temsilcileri, Rektörler, İş Adamları, kıymetli şehitlerimizin değeli aileleri, gazilerimiz ve çok sayıda  Üsküdarlı katıldı.




Gerçekleştirilen etkinliklerle ve yapılan eserlerle birlikte Üsküdar'ı kültür sanat şehri haline getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmasında; "Burada sizlerle buluşmak istememizin tek bir gayesi var. Aslında bütün bir millet olarak topyekûn bir saldırıya karşı birlik ve beraberlik içerisinde adeta mücadele ediyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinin 4’üncü yılını da bahane ederek birlik beraberliğimizi tazeleme adına bizlere karşı bütün dünyanın bu amansız, ahlaksız saldırısına karşı Üsküdar ‘dan bir ses vermek hizmetlerimizle, eserlerimizle, kardeşlik duygularımızla bir ses vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. Hamdolsun hem Üsküdar'da hem İstanbul'da hem de Türkiye'de sadece bir akşam değil, günlerce anlatabileceğimiz çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bizleri bu güzel belde de, harem şehir Üsküdar'ımızda aziz milletimize hizmet etme şerefine  nail eden Allah'a şükrediyoruz. Görevimizde bizleri destekleyen, dualarıyla her zaman arkamızda duran aziz Üsküdarlı hemşehirlilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz Üsküdarlılar olarak çok şanslıyız. Üsküdar'da yaşamak ayrı bir lütuftur bizim için. Güzel Üsküdar'ımıza hizmet etmek tarifsiz bir heyecandır. Allah bu heyecanımızı arttırarak devam ettirsin inşallah," diye konuştu

Programın sonunda tüm protokol üyeleri sahnede toplu fotoğraf çekildi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.