Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen mahalle Ali Tulumen Ali Küçük

Turan Konak Genel Müdürlüğe Atandı
Bir süredir Başbakanlık İdari ve Mali İşler Başkanlığında, Daire Başkanı olarak gör yapan Turan Konak, bugünkü Resmi Gazetede yayımlanan Kararname ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü görevine atandı. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevinde bulunan Turan Konak 2016 Şubat ayında Başbakanlık İdari ve Mali İşler Başkanlığı’nda Daire Başkanlığı görevine atandı. Sitemizde güncel olarak paylaşılan hardcore düzeyde videolarına erişim sağlayın.



1973 yılında doğan Turan Konak, 1990 yılında Trabzon İmam Hatip Lisesi’ni, 1994 yılında da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışma hayatına başlayan Turan Konak, bu kurumda sırasıyla Encümen üyeliği, Müdür Yardımcılığı, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Daha sonra Başbakanlık İdari ve Mali İşler Başkanlığı’nda Daire Başkanlığı görevine atandı. Turan Konak; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ndeki yeni yapılanma çerçevesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün imzaladığı Kararname uyarınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü görevine atandı. Şalpazarı haber ekibi olarak, Turan Konak'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.