Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler sma hastası Demir Ali

Trabzon'da fındık toplama tarihleri belli oldu.
Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü başkanlığında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü, Fiskobirlik Genel Müdürlüğü, Trabzon Ziraat Odası Başkanlığı ve Ürün Denetlemeleri Trabzon Grup Başkanlığı temsilcilerinden oluşan komisyon yaptığı toplantı sonucunda Trabzon’un sahil, orta ve yüksek kesimleri için fındık toplama ve ihraç tarihlerini belirledi.

Buna göre Sahil kesimi (0-250 m arası) için 1 Ağustos, orta kesim (250-500 m) için 8 Ağustos ve yüksek kesim (500 m’den yukarısı) için ise 15 Ağustos 2013 tarihleri fındık toplama tarihi olarak belirlenirken, sahil kesimi için 6 Ağustos, orta kesim için 13 Ağustos ve yüksek kesim için ise 20 Ağustos ihraç tarihleri olarak tespit edildi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.