Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Sayvançatak Derneği Kadın Kolları Üsküdar Belediyesi’nde



Sayvançatak Köyü Derneği Kadın Kolları başkanı ve üyeleri Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve yardımcısı Av. Hilmi Türkmen’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Erol Yanık ve Gençlik Kolları başkanı Önder Özdin ile birlikte Belediye’ye giden heyet, önce Hilmi Türkmen’e ziyarette bulunup kendisine çiçek hediye etti. Kendisi de Şalpazarı Dorukkiriş köyünden olan Hilmi Türkmen ile son derece samimi bir hava içinde geçen sohbette başkan Saliha Yaşar ve kadın kolları üyeleri, dernek bünyesinde gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Yaşadıkları muhitin belediyeyle ilgili sorunlarını aktararak Türkmen’in şahsında belediyeden sorunların çözümünü talep ettiler. Hilmi Türkmen de kendi sorumluluk alanlarında olan konular hakkında en kısa zamanda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 





Heyet daha sonra Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın makamına geçti. Misafirlerini kırk yıllık dost gibi karşılayan ve isim isim hitap eden Başkan Mustafa Kara, geçtiğimiz günlerde Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinliğe eşiyle birlikte gelmeyi programlarına aldıkları halde önemli bir mazeretleri dolayısıyla gelemediklerini açıklayıp özür diledi. Başkan Saliha Yaşar “Siz geceye katılmayınca davetliler kendilerini kandırdığımız şeklinde suçlamalar yönelttiler” diyerek başkana şakayla karışık sitem edince Başkan Mustafa Kara da düzenlenecek ilk etkinliğe katılacağına dair söz verdi.

 





Trabzon ile olan yakınlığının öğrencilik yıllarında başladığını ve Şalpazarlıların gecelerinden büyük keyif aldığını söyleyen başkan, tıpkı Hilmi Türkmen gibi ziyaretçilerinin sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Son olarak Havva Türkmen söz aldı ve Mustafa Kara’ya bol bol dua ederek, telefonuna belediyeden mesaj gelmediğinden şikayet etti. Bunun üzerine başkan hemen birini görevlendirerek Havva teyzenin telefon numarasının veri tabanına eklenmesini sağladı. Sayvançatak heyeti başkan Mustafa Kara ile topluca hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediye binasından ayrıldı.

 

Ziyaret esnasında Mustafa Kara’ya övgü dolu sözler sarfederek Şalpazarlılara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, bu ziyaretin bir ilk olduğunu sözlerine ekledi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.