Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Şalpazarı Eğitim Derneği Dr. Bahattin Yanık'ı ziyaret etti.


Şalpazarı Eğitim, Sanat, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve dernek mensuplarından bir grup, İzmit’te Kent Konut Genel Müdürü olan Dr. Bahattin Yanık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Dr. Bahattin Yanık misafirlerini son derece sıcak bir ilgiyle ağırladı. Bazılarıyla okuldan ve eski işyerinden arkadaş da olan Yanık ile misafirleri uzun süre sohbet ettiler. 
Dr. Bahattin Yanık, Muzaffer Bayraktar’ın “Şalpazarlılar önemli bir makam ya da mevkiiye birilerinin desteği ya da torpiliyle değil, bileklerinin hakkıyla geliyorlar” tespitine katıldığını kendi meslek kariyerinden örnekler anlatarak ifade etti. 
Eğitim Derneği mensupları, Şalpazarı’nın kurtuluşu için eğitimden başka bir çare olmadığını, belli bir dönem boyunca Şalpazarlı bir grup çocuğa üst düzey eğitim verildiği takdirde bir süre sonra Şalpazarı’nın çok iyi yerlere geleceğini söyleyen Dr. Bahattin Yanık’ın bu ifadelerinden son derece memnun oldular. Başkan Hasan Keskin Dr. Bahattin Yanık’ı derneğin faaliyetleri hakkında kısaca bilgilendirerek derneğe üye olmaya ve etkinlikleriyle projelerine destek olmaya davet etti. Kent Konut Genel Müdürü de bu konularda elinden gelen her şeyi seve seve yapabileceğini, hâttâ belli bir zamanını bizzat ders vermeye bile tahsis edebileceğini söyledi. 
Hasan Keskin ve beraberindekiler Dr. Bahattin Yanık’a dernek adına bir Sisdağı şenliği tablosu hediye ettiler. Yanık daha sonra misafirlerini arabalarına kadar yolcu etti ve ziyaretten çok memnun kaldığını, hemşehrilerini her zaman beklediğini vurguladı.  





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Keskin 11 yıl önce

Hemşehrilerimizin büyük sorumluluk gerektiren görevler üstlanmesi bizi gururlandırıyor. Başarılarının devamını diliyoruz. Bülent beye de zahmete katlanıp bu güzel işleri kamuoyu ile paylaştığı için teşekkür ederim.