Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

ŞALPAZARI DERNEKLER FEDERASYONU VE BAĞLI BULUNAN DERNEKLER ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Çaykur Rizespor maçı sonrasında, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırı bizleri derinden üzmüştür.
  Saldırı sonrası resmi internet sitemizden ivedilikle olayı kınayan bir basın bildirisi yayınlanmıştır. Basın bildirimizde ayrıca bu saldırı üzerinden şehrimize ve futbol kulübümüze yapılacak haksız ithamlara da gereken cevabı vereceğimizi belirtmiştik.

Üzülerek görüyoruz ki; Fenerbahçeli yöneticilerin yönlendirmesi ile şiddet açıkça bir camia tarafından yapılırken üç Maymunu oynayanlar, sosyal, görsel ve yazılı medya vasıtasıyla henüz aydınlatılmayan bu saldırıyı Trabzon'a ve Trabzonspor'a yıkma çabasına girmişlerdir.

Belli bir grup ya da bireysel olarak ve ne amaçla yapıldığı bile belli olmayan bu saldırıyı Trabzonspor taraftarına ve Trabzon'a yıkılma çabasına, Terör konusundaki duyarlılığı ile Türkiye'nin kalesi olan Trabzon insanına ''terörist'' gibi adi ve çirkin bir sıfat ile saldırılmasına asla tahammül göstermeyiz.

Dün kişiler ile kurumlar ayrıdır diye yaygara yapanların, adalete rest çekerek yaptıklarının hesabını vermeyenlerin bizden bu saldırının hesabını sormalarını anlamsız ve art niyetli buluyoruz. Trabzon il sınırları içinde olması dışında Trabzon ve Trabzonspor un hiçbir ilişkisi olmayan bu olaydan kendilerini Türk futbolunun sahibi sanan Fenerbahçe Yönetimi ve Medyası krizi fırsata çevirme kurnazlığı yapmak istemektedirler.

Biz Trabzonlular ve Şalpazarlılar olarak üzerimize düşen gereken sağduyulu açıklamayı yapmamıza rağmen olayı başka yönlere çekecek provokatif açıklamalar ile mağdur rolü oynamak isteyenler bizleri tahrik edemeyecektir. Kritik günler geçiren ülkemizde bu tip provokatif söylemlerin kimlere yarar sağlayacağı ise aşikârdır. Şikeden ırkçılığa kadar tüm sportif skandalların merkezinde bulunan bu camia geçmişi ALIN TERİ ile kazanılan nice başarılar ile dolu olan Trabzonspor'a ahlak ve Fairplay dersi veremez. Bu yaşanılan kaosun müsebbibi 2011 yılında şampiyonluğu elinden alınan Trabzonspor camiası değil, şike yapmakta ve onu aklamakta hiç bir beis görmeyen Fenerbahçe, Türkiye Futbol federasyonu ve taraflı İstanbul medyasıdır.

Trabzon ve Trabzonspor kulübümüze karşı yapılacak olan her türlü algı operasyonuna ve ayak oyununa gereken cevabı en net şekilde vereceğimizi bildirir, böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.


Şalpazarı Dernekler Federasyonu;

Ağasarlılar Derneği Tuzla
Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Derneği
Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği
Ağasar Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü
Aktaş Yaylası Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Beylikdüzü Ağasarlılar Derneği
Çamlıca Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Darıca Şalpazarlılar Yardımlaşma Derneği
Dereköylüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Doğancı Kültür ve Yardımlaşma Derneği
Dorukkiriş Köylüleri Kalkındırma yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği
Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği
Geyikli beldesi Kültür ve Sosyal Yard. Derneği
Kabasakal Köyü Yardımlaşma Derneği
Kadırga Yaylası Kültür Turizm Çevre Güzelleştirme Derneği
Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yard. Derneği
Kasımağzı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği
Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği
Sayvançatak Köyü Dayanışma Derneği
Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfi Durmuş 9 yıl önce

Yapılan saldırıyı kiniyorum, sebep olanlarida kiniyorum ilimize yakişmdı.