Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga derneği

ŞALFED Yönetimi Cengiz  Kahyaoğlu'nu Ziyaret Etti.



ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş ile ŞALFED Yöneticileri ve bağlı derneklerin yöneticilerinden oluşan bir heyet, Ankara’da Kirazlıtepespor eski başkanı Cengiz  Kahyaoğlu'nu ziyaret etti.

Geçmişte Kirazlıtepespor başkanlığını başarıyla yürüterek kulübe büyük katkılar yapmış ve bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirmiş olan Cengiz Kayaoğlu'nu ziyaret eden heyetti ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş dışında başkan yardımcısı ve Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, ŞALFED Yönetim Kurulu üyesi ve Sinlice Köyü Dernek başkanı Hüseyin Karadeniz, ŞALFED Yönetim Kurulu üyesi Ali Erata ve Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği başkan yardımcısı Bülent Şirin bulundular.

Ziyaretten çok memnun olan Cengiz Kahyaoğlu rahatsızlığını başlangıç sürecinden itibaren misafirlere anlattı. ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş başkanlığındaki heyet rahatsızlığına rağmen morali gayet yüksek görünen Cengiz Kahyaoğlu'na “geçmiş olsun” dileklerini ilettikten sonra “hasta ziyaretlerinin bir amacı da moral vermektir ama siz bize moral verdiniz” diyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler ve Şal-Sar’ın gecesine katılmak üzere Cengiz Kahyaoğlu’nun evinden ayrıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurettın kurt 12 yıl önce

Cengiz kahyaoğluna acil şifalar diler bır an once sağlığına kavuşmasını temennı eder ALLAH tan dılerım gecmış olsun cengiz başkan....

Avatar
KÖKSAL KAYA 12 yıl önce

Kardeşim Cengiz Kaya yı ziyaret edip geçmiş olsun dilekleride bulunan tüm sevdiklerine ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Köksal Kaya

Beşikdüzü

Avatar
Mustafa YILMAZ/ANKARA 12 yıl önce

Cengiz kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Allah şifa versin. Temennim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Avatar
CENGİZ KAHYAOĞLU 12 yıl önce

SAYIN; ŞALPAZARI, AĞASAR, ŞALFED, KÖKSAL DURMUŞ,EROL YANIK, HÜSEYİN KARADENİZ, ALİ ERATA VE YÖNETİM KURULUNA YAKIN İLGİLERİNDEN VE ZİYARETLERİNDEN DOLAYI İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.

CENGİZ KAHYAOĞLU - ANKARA

Avatar
Şalpazarı Haber 12 yıl önce

Sn Cengiz Kahyaoğluna acil şifalar dileriz

Avatar
Hasan Keskin 12 yıl önce

Cengiz Kahyaoğlu kardeşime geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Neredeyse 30 yıl önceden tanıdığım, kapı komşuluğu yaptığım, ele avuca sığmaz, feşel Cengiz'ime selamlar olsun...