Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Oğuzhan Karabayır'ın kayınpederi Trafik kazasında hayatını kaybetti.
Ödemiş-İzmir karayolunun Yeniköy mevkisinde, Şalpazarı AKSA İşletme şefi Oğuzhan Karabayır'ın kayınpederi Mehmet Faruk Ekmekçi'nin (56) kullandığı 35 ZNR 99 plakalı otomobil, yoldan çıkıp karşı şeritte sulama kanalına düştü. Kazada, sürücü Ekmekçi ile annesi Fatma Ekmekçi (86) olay yerinde hayatını kaybetti. Bilsen (57) ve Selen Avcı (28) ise ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Selen Avcı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada araçta sıkışan Mehmet Faruk ve Fatma Ekmekçi'nin cesetleri, AKS ekipleri tarafından çıkartılarak, Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşamını yitiren Selen Avcı'nın kısa bir süre önce nişanlandığı ve üniversiteden mezun olduktan sonra Manisa Adliyesi Aile Mahkemesi'ne psikolog olarak atandığı öğrenildi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Karabayır ve Ailesi 10 yıl önce

Trafik kazasında kaybettiğiniz çok değerli babanız babaanneniz ve hala kızınıza Allah rahmet ve sizlere başsağlığı dilerizz . Allah mekanlarını cennet etsin insallah . Allahh hepinize sabırlar versin .

Avatar
hasan somuncu oğlu 10 yıl önce

ALLAH sabırlık versin başınız sağ olsun

Avatar
Cafer taşkıran 10 yıl önce

Ölenlere Allah tan rahmet kalanlara acil şifa ve sabır diyorum başımız sag olsun