Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Mahmut Demir ŞALFED'e aday

Merkezi Sancaktepe’de bulunan Ağasar Şalpazarlılar Derneği’nin eski başkanı ve ŞALFED eski yönetim kurulu üyelerinden Mahmut Demir, 27 Ekim Pazar günü yapılacak ŞALFED Olağan Kongresi’nde başkanlık için adaylığını açıkladı. Böylece daha önce adaylığını açıklamış bulunan ŞALFED mevcut başkanı Köksal Durmuş’un ardından ikinci bir aday çıkmış oldu.

 

Mahmut Demir, “aslında aday olmam için epeydir telkinler vardı ama yoğun bir iş temposu içinde olduğum için kabul edemiyordum. Fakat zaman içinde gelişen şartlar bizi adaylık konusunda olumlu karar alma noktasına getirdi. Uzun süredir dernek faaliyetlerinin içindeyim. Görevi kabul etmekteki tereddüdüm, yeterli vakti ayırabileceğimden duyduğum endişeden kaynaklanıyordu. Seçildiğimiz takdirde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımızdan kimse kuşku duymasın. ” şeklinde konuştu. 

banner124
Anahtar Kelimeler:
ŞALFEDKongreMahmut Demir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir gülay 10 yıl önce

Hayırlı olsun