Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

İzmir'deki Ağasarlılardan Kutlu Doğum Haftası etkinliği.



Merkezi İzmir Bayraklı'da bulunan Trabzon Ağasarlılar Derneği Kutlu doğum haftası nedeni ile bir kutlama organizasyonu düzenledi.
Kutlu doğum haftasına özel birlik beraberlik ve kardeşlik için kutlamaya katılanlara derneğin yapmış olduğu 2 kazan keşke ikram edildi.
Dernek tarafından bayanlara karanfiller dağıtıldığı kutlamada Bayraklı Müftülüğü'nce de müslümanın günlüğü ve namaz suresi, vakit namazları ve farzlarının yazılı olduğu broşör dağıtıldı.
Kutlamaya katılanlar arasında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kasımağızlı hemşehrimiz Manisa İşkur Böl Müdürü Yüksel Uçar, Bayraklı Müftüsü Adem Dobur, Kabasakal köyünden Bayraklı merkez cami imamı Muhammet Yılmaz, Fatih cami imamı Ali Sak, CHP Bayraklı İlçe Başkanı, Çiğli AK Parti kadın kolları başkanı Hacer Canoğlu ve arkadaşları bulundular.















Haber: Yeter Gören

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet karagül 12 yıl önce

kutlu doğum haftası organizasyonu nu düzenlemede tüm emeği geçenlerden ALLAH razı olsun İNŞAALLAH bütün derneklerimize örnek olurlar