Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın İskender Bulan

İzmir’de Ağasarlılar Derneği önemli misafirler ağırladı..


Merkezi İzmir Bayraklı’da bulunan Trabzon Ağasarlılar Derneği, önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Trabzonlu hemşehrimiz olan AK Parti İzmir Millet vekili Aydın Şengül, İzmir İl Emniyet Müdürü Ordu’lu Ali Bilkay, Çetrik köyünden hemşehrimiz AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler derneği ziyaret ettiler. Dernek başkanı Mustafa Yamaç ve Kadın Kolları Başkanı Yeter Gören ile dernek üyeleri mükemmel bir misafirperverlik örneği gösterdiler.

Tanışma amaçlı tapılan ziyarette dernek üyeleri ve vatandaşlar ile sohbet eden millet vekili ve İl Emniyet Müdürü kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar. Bayraklı’nın kentsel dönüşüm bölgesine dahil olması nedeni ile vatandaşlara rahat olmasını ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini, ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısının yapılacağını söyleyen milletvekili Aydın Şengül, kapalı mekanlarda sigara yasağından şikayetçi olan vatandaşlara “ben de günde iki paket sigara içiyordum. Bundan altı ay önce bıraktım.

Ülkemizde sigaradan kaynaklanan hastalıklar yüzünden ölen insanların sayısı ciddi boyutlarda. Bu yasak insan sağlığı nedeniyle konmuştur, başka bir gerekçesi yoktur” dedi. Aydın Şengül daha sonra 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili bilgiler verdi.






Ziyaretin sonunda lokalin önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.