Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın güdün mahallesi

İstanbul'da seri ziyaretler

Şalpazarı Eğitim Derneği başkan ve üyelerinden oluşan bir heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ağırlıklı olarak Şalpazarlı bürokratlar ile yine Şalpazarlı olan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’e birer ziyaret gerçekleştirdi. Heyette ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş ile başkan yardımcısı Erol Yanık da yerlerini aldılar.

 



Ziyaretler dizisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı ile başladı. Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Osman Avcı’dan Şalpazarıspor için destek istedi. Avcı da seve seve yardımda bulunacaklarını söyleyerek “yalnız bu yardımlar benim değil, Sayın Başkan Kadir Topbaş’ın yardımlarıdır. Benden bilinmesi doğru değil” diye altını çizdi.

 




Heyet daha sonra Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Turan Konak’ı ziyaret etti. Konak da Avcı gibi misafirlerini sıcak bir ilgiyle karşılarken, Şalpazarı ve Şalpazarlıların sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunarak sohbet ettiler.

Turan Konak’ın yanından ayrılan heyet ardından Güvenlik Müdürü Ahmet Tarhan’ın makam odasına geçti. Yine sıcak ve samimi bir sohbetten sonra ziyaretçiler Ahmet Tarhan’ın yanından ve binadan ayrılarak Yeni Şafak gazetesine gittiler.

 




Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ü odasında ziyaret eden heyet, tıpkı önceki hemşehrileri gibi sıcak bir ilgiyle karşılandı. Karagül, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ve Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin olmak üzere, üniversite mezunu gençleri gazetecilik ve televizyonculuk öğrenmek üzere yayın grubundan çalıştırabileceklerini, bu özelliklere sahip gençler varsa kendilerine gönderebileceklerini söyledi. Hasan Keskin, İbrahim Karagül’ü de derneğin 29 Aralık’ta düzenleyeceği kahvaltıya davet etti.

 


Karagül ziyaretinden sonra başka bir programları olduğu için Hasan Keskin, Muzaffer Bayraktar ve Mehmet Usta heyetten ayrılırken diğerleri Ruhsat ve Denetim Müdürü Mustafa Kemal Karabayır’ı ziyarete gitti. Önceki görüşmeler gibi bir dost sohbeti şeklinde geçen ziyarette, Şalpazarı’nın siyaseti, kültürü, sosyolojik ve ekonomik durumu konuşuldu. İstanbul’daki derneklerle Şalpazarı’ndaki idareciler ve halkın daha fazla ve sağlıklı ilişkiler geliştirmesi gerektiği üzerinde durulurken, Mustafa Kemal Karabayır uzun yıllardır dernekten uzak kalmasının nedenlerini de açıkladı.

 


Birlikte yenilen yemekten sonra ziyaretçiler Karabayır’ın yanından ayrıldılar. 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.