Öne Çıkanlar Şalpazarı Erol Yanık Ağasar Rize Mevsimlik işçi

“Her Yönüyle Trabzon” Ankara Günleri Başladı.
Bu yıl 8.'si düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon” günleri'ne Trabzon ve İlçeleri açtıkları standlar ile yer alırken İlçemizi temsil eden, Şalpazarı Kaymakamlığı da İlçemizden getirdikleri yöresel kıyafetler, görsel fotoğraflar ve meşhur Ağasar Balı ile Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nde yerini aldı.

Çok sayıda Milletvekilleri, Valiler ve Belediye Başkanları'nın katıldığı açılış Programında, Trabzon’un tarihi ve son yıllarda yaşanan gelişimi hakkında konuşmalar yapıldı ve 8.”Her Yönüyle Trabzon” Ankara Günleri'nin hayırlı olmasını ve neşeli dakikalar geçirmelerini temenlisnde bulundular.

Açılış programının akabinde protokol üyeleri ve vatandaşlar standları gezdiler.

Şalpazarı Kaymakamlığı’nın da açtığı standı, Ak Parti Ankara Milletvekili,TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Sn.Cevdet Erdöl, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sn.Köksal Toptan, Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Şube Müdürü aynı zamanda İlçemizde daha önce görev yapmış Kaymakamlarımızdan Regaip Ahmet Özyiğit ve Ailesi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Eşi, Beşikdüzü Kaymakamı Alattin Aktaş, Çarşıbaşı Kaymakamı Halil Avşar, Altındağ Kaymakamı Hamza uygun, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz,Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Ankara da oturan hemşehrilerimiz ve ziyaret ettiler.

Cuma Günü Standı ziyaret edecek olan Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan 8.“Her Yönüyle Trabzon” günlerinin ilk gününde Şalpazarı Kaymakamlığının açmış olduğu standı ziyaret eden, Milletvekillerine , Valilere, Belediye Başkanlarına ve tüm katılımcılara şükranlarını sundu.























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.