Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Hasan Demirci Tuzla Belediyesi'ne Veda etti.
Uzun zamandır Tuzla Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü yapan, Şalpazarı Hemşehrimiz, Hasan Demirci, Belediyedeki görevine veda etti.

Tuzla Belediyesi’nde başarılı bir çalışma dönemini arkasında bırakan Hasan Demirci, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde, Kastamonu’nun Daday  İlçesi'ne Vaiz olarak atandı.

Tuzla Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü çalışanları ile Başkan yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural veda yemeğinde bir araya geldikleri Demirci’ye yeni görevinde başarılar dilediler.

Ayrıca Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise, uzun yıllardır beraber çalıştığı ve örnek davranışlarıyla herkesin takdirini kazanan başarılı Müdür Demirci’ye bir plaket verdi.

Hasan Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından yaptığı açıklamada; “Veda zamanı. Görevimi layıkıyla yapmaya çalışmanın mutluluğu, çok değerli mesai arkadaşlarımdan ayrılmanın hüznü var. Düzenlenen veda yemeğinde beni yalnız bırakmayan özel kalem personelimize ve başkan yardımcılarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Bey’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Bende çok emeği olan Başkan Yardımcılarımız Ahmet Çabuk ve Serhan Kural’a çok teşekkür ediyorum” dedi.


Şalpazarı Haber Ekibi olarak Hasan Demirci'ye yeni görevinde başarılar dileriz..


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.