Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Cömert'in yerine Karagül

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert’in sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından Cömert’in yerine yine Trabzonlu hemşehrimiz İbrahim Karagül getirildi. Gerek Cömert gerekse Karagül, Trabzon Şalpazarı İlçesi nüfusuna kayıtlı.


Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Yusuf Ziya Cömert’in bir hafta önce istifa kararı alıp bunu patronlarına tebliğ ettiği ortaya çıktı.

BAŞBAKAN'IN TUNUS GEZİSİ SIRASINDA RAHATSIZLANMIŞTI

Cömert, geçtiğimiz yıl Başbakan'ın Tunus gezisi sırasında rahatsızlanmıştı. İlk tedavisi Tunus'ta hastanede yapılan Cömert'in kalbinde bir problem olduğu öğrenilmişti.

CÖMERT'İN YERİNE KARAGÜL

sondevir.com'un haberine göre Cömert'in yerine TV Net'in Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül getirildi.

YUSUF ZİYA CÖMERT KİMDİR?

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cömert, 1959’da Trabzon Şalpazarı’na bağlı Düzköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi, bu okullara bir süre devam etti. İngilizce öğrenmek için Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde hazırlık okudu. Gazeteciliğe, Zaman Gazetesi’nin kuruluş döneminde başladı. Kayıtlar Dergisi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü, İzlenim Dergisi’nde Yayın Yönetmenliği, Yeni Şafak Gazetesi’nde Genel Yayın Koordinatörlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu, köşe yazıları yazdı. Yeni Şafak’ın okur temsilciliği (ombudsmanlık) görevini yürüttü.

 

İBRAHİM KARAGÜL KİMDİR?

1969 yılında Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Sinlice Köyü'nde doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Çeşitli gazetelerde ve dergilerde dış haberler editörlüğü yaptı. 1995'de çalışmaya başladığı Yeni Şafak gazetesinde Dış Haberler Editörlüğü görevini üstlendi. Halen gazetenin köşe yazarlarından olan Karagül, iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babası.

Yusuf Ziya Cömert'e bundan sonraki hayatında sağlıklı ve mutlu bir ömür, İbrahim Karagül'e de başarılar diliyoruz.

Şalpazarı Haber Ekibi 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf yılmaz 12 yıl önce

Her ikisine de hayatlarında başarılar, Yusuf ziya CÖMERT'e acil şifalar dilerim. Kendilerinin Şalpazarı ile ilgili tüm etkinliklerde etkin olarak görev almalarını, ülkemiz için olduğu gibi, ilçeleri içinde HİLMİ TÜRKMEN'in deyimiyle 'kanaat önderleri' olmalarını temenni ederim.