Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Yıl Sonu Gezisi

Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdiresi Nurşen Demir ve yardımcısı Emine Bilgü ile öğretmenler, yıl sonu yaklaşırken öğrencilerin sınav stresini bir nebze olsun azaltmak için okul gezisi düzenlediler. 

Kafile bugün (20.05.2012) saat 9.oo’da Şalpazarı’ndan hareket ederek Maçka ilçesi sınırlarında bulunan tarihi Sümela Manastırı’na gitti. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan manastırı gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler ve manastırın içindeki dilek taşı kuyusuna para atarak birer dilek tuttular.

 

Manastırdan ayrılan kafile daha sonra Trabzon şehir merkezine inerek Boztepe piknik alanında gezi yaptı. Son olarak Atatürk Köşkü’nü ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler, geziyi bitirerek Şalpazarı’na döndüler.

 

Geziden son derece memnun olduklarını ifade eden Müdire Nurşen Demir ve öğrenciler, bu gezinin kendilerine ilaç gibi geldiğini zorlu eğitim-öğretim yılının stresini attıklarını söylediler.

 


Haber: Mustafa Özcan



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Öztürk 12 yıl önce

güzel bir gezi olmuşa benziyor.nurşen hanım güzel işlere imza atıyor.öğrencilere adeta nine şefkati gösteriyor.başarılarının devamını dilerim.