Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

UEYDER ve  UBD İşbirliği çalışmaları devam ediyor.

Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneği (UEYDER) ile Uluslararası Bilim Derneği (UBD) arasında 23.02.2013 tarihinde işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında aşağıda ifade edilen konu başlıklarında iki dernek arasında işbirliğine gidilecek. Bu bağlamda iki derneğin ilk faaliyeti Trabzon İlinde gerçekleştirildi. 08.03.2012 Cuma günü saat 11.00’da Trabzon Akçaabat Fen Lisesinde Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şefika Şule Erçetin Akçaabat Fen Lisesi, Akçaabat Anadolu Öğretmen Lisesi ve Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle buluştu. Bir saatlik programda, geleceğin meslekleri ve bu mesleklerle ilgili olarak öğrencilerin gelecek beklentileri üzerine hoş sohbet bir konferans gerçekleştirildi.

Akçaabat’taki programa Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü ve UEYDER Trabzon İl Temsilcisi İrfan Ertav, Bayburt Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Bayburt UEYDER İl Temsilcisi Ömer Özgenç, Akçaabat Fen Lisesi Müdürü Ali Balta, Akçaabat Kaleönü Murat Köse Ortaokulu Müdürü Emin Keleş, Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi, Akçaabat Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve idarecileri katıldı.

Program akabinde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Prof.Dr.Şefika Şule Erçetin ve katılımcılar onuruna yemek verdi.

Aynı gün öğleden sonra Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, UEYDER ve UBD işbirliğinde Trabzon merkez okul kurum yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine yönelik “Bilge Liderlik ve Kaos Ortamında Liderlik” konulu bir buçuk saatlik program Prof.Dr. Şefika Şule Erçetin tarafından icra edildi. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç da programı izleyerek, sonunda değerli hocamıza bir plaket takdiminde bulundu. Ayrıca kısa konuşmasında "UEYDER ve UBD işbirliği neticesinde bugün bu etkinlik ilimizde gerçekleştirilmiştir. Ben değerli hocamız Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Ertav’ı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

UEYDER Trabzon İl Temsilcisi ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav yapılan programları değerlendirerek, çok faydalı ve başarılı bir çalışmaya imza attıklarını, bu programın ikinci ayağının ise 22 Mart 2013 Cuma günü sabah Tonya ilçesinde öğleden sonra da Şalpazarı ilçesinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ertav, "22 Mart 2013 tarihindeki iki ilçe programına ise herhangi bir aksilik olmaz ise Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Akçadağ ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin de katılacaklardır. Tonya ve Şalpazarı Kaymakamlıkları ile UEYDER ve UBD ile işbirliğinde gerçekleştirilecek programların eğitim çalışanlarına yeni bakış açıları kazandırması temennimiz ile emeği geçen başta hocalarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum," dedi.


















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.