Öne Çıkanlar Büyükşehir Yusuf Yazıcı Yeşilyurt Burdur Müftülüğü Tosya

Teşekkürler Hayrullah Hoca..



Aslen Trabzon Yomra'lı olan ve 1 Nisan 2010 yılından Şalpazarı İ.H.L'si Müdür yardımcılığı görevine getirilen Hayrullah Akçay Çocuklarının eğitim şartları nedeni ile tayinini isteyerek Arsin Anadolu İ.H.L'si meslek dersleri Öğretmenliği görevine atandı.

1 Nisan 2010 yılından beri Şalpazarı İ.H.L'sinde Müdür yardımcılığı ve İ.H.L'si Müdür'ü Osman Demirc'inin rahatsızlığı nedeni ile vekaleten Müdürlük görevini sürdüren Hayrullah Akçay 10.10.2012 Çarşamba günü İlçemiz'den ayrılarak Arsin Anadolu İmam Hatip Lise'si meslek dersleri Öğretmenliği görevine atandı.

Hayrullah Akçay yaptığı açıklamda şunları söyledi.

1 Nisan 2010 Yılında atandığım Şalpazarı İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcılığı görevimden 10.10.2012 Çarşamba günü itibarıile ayrılarak Arsin Anadolu İmam Hatip Lise'si meslek dersleri Öğretmenliği görevine atanmış bulunmaktayım. Gönül vererek iki buçuk yıl görev yaptığım Şalpazarı İmam Hatip Lisesinde eğitim adına çalıştığım arkadaşlarımla iyi bir ivme yakaladığımız kanısındayım.

Herkese teşekkür ederim.

İlk yıl kısa bir  süre, uzun yıllar Şalpazarı İmam Hatip Lisesinde hizmet vermiş olan Sezgin Özdin ile 2011 yılı Ekim ayı itibariyle'de 3-4 ay süreyle şu anda hastalığı nedeniyle evinde dinlenmekte olan çok değerli Müdürüm Osman Demirci ilen çalıştım. Kendilerinden tecrübe adına çok şeyler öğrendim. Özellikle Müdürüme Allah'tan acil şifalar dilerim. Bu süre içerisinde zorlukları beraber göğüslediğimiz Öğretmen arkadalarıma ve diğer personelime, ayrıca çok sevdiğim Öğrencilerime hayatlarının her merhalesinde başarılar dilerim.

Bize her konuda yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Personeline, diğer okullardan'ki idareci arkadaşlarıma, İstanbul'da çeşitli etkinlikler düzenleyerek Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi ağırlıyarak hayatımız boyunca bizlere unutamaycağımız o güzel anıları yaşatan Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'ne ve adını saymadığım herkese ayrı ayrı teşekkür eder başarılar dilerim.

Bundan sonra bir ayağımız Ağasar'da olacak..

Hayrullah Akçay

Şalpazarı Haber Ekibi olarak İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Hayrullah Akçay'a teşekkür eder yerni görev yerinde başarılar dileriz..


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.