Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Sinliceli Öğrencilerden Tanışma Toplantısı..


Sinlice Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin gençlik kolları tanışma ve kaynaşma adı altında üniversiteli öğrenciler ile kahvaltılı bir toplantı düzenledi.
Sancaktepe Fatih Park Restoran'da yapılan kahvaltılı toplantıya Sinlice Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz’in selamlama konuşması ile başlandı. Başkan Karadeniz’in konuşmasının ardından, kahvaltılı toplantıya katılan dernek yöneticileri, öğrenciler ve misafirlerin kendilerini tanıtmasıyla devam etti.
Kahvaltıya Sinlice Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz, yöneticileri Ali Erata, Bahri Erata, Alim Usta, Mehmet Şen, Bahattin Uçar, eski Dernek Başkanı Hasan Uçar, Yüksek Gıda Müh. Leyla Şen (Yoğurtçular) ile 13 öğrenci katıldı. 
 

Toplantıda Sinliceli öğrencilere verilecek bursla ilgili bilgilendirme yapan gençlik kolları başkanı Murat Erata,  toplantının amacının Sinliceli gençlerin tanışması ve kaynaşması olduğunu söyledi. 

Yapılacak çalışmaları anlatırken hedeflerinin sadece bursa ihtiyacı olan öğrencilerin değil tüm üniversiteye giden Sinlice’li öğrencileri kapsayacağını ve Sinlice dışında olup anne tarafından Sinliceli olan öğrencilerin de  yararlanacağını söyledi. Murat Erata, sözlerine şöyle devam etti. 

“Öğrencilere verilecek olan bursların toplanıp dağıtımı çok zor olacağı için aylık değil Şubat ve Eylül aylarında olmak üzere eşit 2 taksit olarak verilecek. İstanbul’da ikamet eden ve okuyan öğrenciler burslarını dernek merkezinden elden alacak, İstanbul dışında okuyan öğrencilere ise banka havalesiyle gönderilecek.” 

Murat Erata ayrıca Sinliceli gençler olarak daha sık toplanacaklarını, karşılıklı fikir alış verişinde bulunacaklarını, üniversiteye giden ve bitirmiş öğrenciler ile gerekirse rehber öğretmenlerin de davet edilerek üniversiteye gidecek öğrencilerin bölüm yönlendirmesine yardımcı olunacağını açıkladı. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için dershanelerle görüşülerek tek bir dershaneden yararlanacaklarını, böylece maddi tasarruf sağlanacağını ve ileriki yıllarda lise son sınıf öğrencilerine de burs verileceğini söyledi. 

Toplantı,da öğrencilerin yanı sıra dernek yöneticileri ve diğer konukların da fikir ve görüşlerini açıklamasının ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.















 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.