Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

 Şalpazarı okuyor projesi başlatıldı.
Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan 28.11.2012 Tarihinde başlayıp 27.03.2013 Tarihleri sona erecek olan Şalpazarı okuyor projesi bugün (28.11.2012) Şalpazarı İlçe Kütüphanesi'nde Kaymakam Zihni Yıldızhan tarafından başlatıldı. Kaymakam Zihni Yıldızhan yaptığı konuşmada herkesi kitap okumaya davet etti. Özellikle öğrencilere çok kitap okumalarını tavsiye eden Yıldızhan, en fazla kitap okuyanlara proje sonunda ödüller verileceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav'ın yaptığı açılış konuşmasında; Toplumun her kesimini kapsayan bilinçli bir okur kitlesi oluşturmak amacıyla hazırladıkları projede asıl hedefin ilk ve orta öğretim düzeyindeki öğrencileri etkin okuyucular haline getirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca herkesin her gün 30 dakika kitap okuması gerektiğini söyledi.

Proje tanıtım törenine Garnizon Komutanı Selahattin Ural, İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Müftü vekili Mustafa Çakır ve diğer bazı daire amirleriyle okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber: Mustafa Özcan





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.