Öne Çıkanlar Trabzon ŞALFED Fahri Durmuş Hilmi Türkmen Hilmi Tğrkmen

Şalpazarı muradına erdi

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu’nun YÖK’e devir teslim töreni bugün Şalpazarı’nda gerçekleşti. Törene Trabzon milletvekili Salih Cora, Şalpazarı kaymakamı Uğur Ünsal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan vekili Ahmet Yüksel Gülay, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İlk konuşmayı yapan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, yüksekokulun Şalpazarı’na kazandırılma hikâyesini anlattı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ardından mikrofona gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sözlerine okulun arsasını bağışlamış olan Refik Kurukız’a ve sonra emeği geçen başta milletvekili Salih Cora olmak üzere herkese teşekkür ederek başladı. Türkmen, “İlçemize bu güzel eseri kazandırdığımız için mutluyuz. Okulumuzun şu an en önemli eksiği yurttur, inşaallah onu da en kısa zamanda çözmeye çalışacağız” dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da Şalpazarı’nın yüksekokul sürecinin kolay gerçekleşmediğini ifade ederek özetle“Şimdilik üç bölümle başladık, bu sayıyı artıracağız. En kısa zamanda da yurt imkânını sağlayacağız. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.