Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Şalpazarı İlçe M.E.M'lüğü 2010-2011 Yılı Yıl sonu toplantısını yaptı.
İlçe M.E.M'rü İrfan Ertav'ın toplantıda yapmış olduğu konuşmasında 2010-2011 Eğitim yılında Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 23 personele Başarı (Takdir) Belgesi, 15 personel'e de teşekkür belgesi verildiğini söyledi.



“Elini taşın altına koyan, yürek veren arkadaşlarımız var, Ekip olarak Şalpazarı’nda eğitim camiası çok başarılı.
 
Kazasız belasız kaygısız, musibetsiz, endişesiz kıymetli bir yılı geride bıraktık, Sosyal ve kültürel faaliyetlerde de çok başarılıyız, Arkadaşlarımız yeni yasanın değişikliğinden faydalanarak ilk başarı belgesini alacaklar.

Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek’in toplantıda yaptığı konuşma'da şunları söyledi:

“Bu süreçte bazı sıkıntılar oldu, sevindiren durumlar da oldu, Malum, 75 milyonun tamamını ilgilendiren çok ciddi bir durum bu. Sadece günümüzü değil geleceğimizi de inşa eden önemli hizmetlerden bir tanesi, Bu hizmetleri verirken siz değerli öğretmenler ve idareci arkadaşlarımızın göstermiş olduğu çaba ve hizmetler gerçekten takdire şayan hizmetler, çünkü kanunen hizmetler kağıt üzerinde bir noktaya kadar, ancak bir de işe gönülden bağlılık gönülden sevgiyle bu hizmetleri yerine getirmenin extradan insana verdiği bir mutluluk var.

Bu manada ben hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Değerlendirmemizde ilk etapta göze çarpan sizlerdiniz, Ancak ola ki bizim başarısını göremediğimiz, farkına varamadığımız öğretmen arkadaşlarımız olursa lütfen bize alınmasın, onları da önümüzdeki dönem değerlendirerek başarılı arkadaşlarımızın bu şekilde ödüllendirilmesine devam edeceğiz.

Kısa bir süre sonra tatile gireceğiz. Hepinizin tatilini şimdiden kutluyor; sağlıklı bir şekilde geçirmesini diliyorum. Ola ki tayini çıkan başka bir yere giden arkadaşlarımız olursa hayırlı görevler ve başarılar dilerim.

Konuşmanın ardından Soner Zeybek başarı (takdir) ve teşekkür belgelerini öğretmenlere takdim etti.











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.