Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi’nde kayıtlar başladı

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi müdürü Temel DuralÖğrenmenin yeri ve zamanı yoktur. Öğrenmek hayat boyu devam eden bir süreçtir. Bu nedenle Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz aracılığı ile herkes için eğitim diyerek başlatmış olduğu ücretsiz kurslara yediden yetmişe tüm halkımızı katılmaya bekliyoruz" dedi.

Temel Dural sözlerini şöyle tamamladı. "Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz aracılığı ile farklı alanlarda da eğitim seçenekleri ile kültür sanat ve mesleki gelişimimize katkı sağlıyoruz. Halk Eğitim merkezi müdürlükleri tam gün tam yıl esasına göre çalıştığı için kurslara her zaman başvuru yaparak kayıt olabilirler. Kursların başlayabilmesi için müracaat ettiğiniz alanda en az 12 kişi kayıt yaptırdıktan sonra eğitim başlamaktadır. Merkezimizde açık ortaokul ve açık Lise kayıtları yapılmakta olup ayrıca lise mezunu öğrencilerimize yönelik üniversiteye hazırlık için destekleme ve yetiştirme kursları da yapılmaktadır. Türkiye genelinde Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerinde 72 alanda 2761 mesleki ve teknik 1002 genel kurs olmak üzere 3763 kurs programı bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Nasıl kayıt olabiliriz?

Halk Eğitim merkezlerine kayıt olmak için;
1- E devlet şifresi ile E yayın otomasyonu (online)
2- Halk Eğitim merkez müdürlüklerine başvuru

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.