Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın güdün mahallesi

Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi çeşitli branşlarda kurslar açıyor
Büyük ve Küçük Baş Hayvan Kesimi kursu;

Yoğun talep üzerine Büyük ve Küçük Baş Hayvan Kesimi kursu ikinci kez başladı. 02.10.2013 Tarihinde başlayan ve 11.10.2013 tarihinde sona erecek olan kursa şimdiye kadar 25 Kursiyer kayıt yaptırdı.

Yeni açılan Büyük ve Küçük baş hayvan kesimi (Kurban kesim) kursunda, ilk beş günü saat 15:00-17:00 arası teorik olarak anlatılacak, diğer üç gün ise saat 08-10 arası uygulamlı olarak yapılacak. Kurs sonu kursa katılan kursiyerlere'de kesim belgesi verilcektir.

İğne Oyası Kurs;

01.10.2013 tarihinde başlayan İğne Oyası Kurs 03.12.2013 tarihinde sona erecektir. İğne Oyası Kursuna şu ana kadar 13 öğrenci kayıt yaptırmıştır.

Basit Nakış İğneleri;

03.10.2013 tarihinde başlayan Basit Nakış İğneleri Kursu 23.02.2014 tarihinde sona erecektir. Basit Nakış İğneleri Kursuna şu ana kadar 13 öğrenci kayıt  yaptırmıştır.

Yüzme Kursu;
Trabzon Gençlik Spor  İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda açılacak olan Yüzme kursu'nda, kursiyerlerine olimpik havuzun tahsisi yapılarak kursiyerlerin havuzdan faydalanması için, Kurs  İl Gençlik Spor Müdürlüğün belirleyeceği saate ve tarihte başlayacaktır. Şuanakadar yüzme kursuna 25 öğrenci kayıt yaptırmıştır.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.