Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Şalpazarı Eğitim Derneği geleneği bozmadı

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği kuruluşundan beri devam ettirdiği bir uygulamayı bu yıl da gerçekleştirdi ve Şalpazarı’nda faaliyet gösteren bütün ilkokullarda birinci sınıfa başlayan öğrencilere okuma seti gönderdi.

Şalpazarı Atatürk İlkokulu’na gönderilen okuma setlerini, aynı zamanda Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı olan Şalpazarı İmam Hatip Lisesi Müdürü Kemal Türkmen, İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, “Önümüzdeki günlerde de LGS'ye hazırlanan sekizinci sınıflar ile YKS'ye girecek olan 12. sınıflar için de desteklerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyoruz.  İnşallah yükseköğrenim burslarımızla birlikte pandemi nedeniyle kesintiye uğramış olan geleneksel hale getirdiğimiz "7. Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalini" de hayata geçirerek her daim çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Şalpazarı Eğitim Derneği Yönetim Kurulumuza, eğitimcilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.