Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Şalpazarı Haber eylül vefat

Şalpazarı Eğitim Derneği 4. Olağan Kongresini yaptı

Kahvaltılı istişare toplantısı şeklinde düzenlenen kongreye üst düzey katılım oldu. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TDF Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Usta ve yönetim kurulu üyeleri, TÜSED Başkanı Yüksel Yılmaz, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, Dünya Kick Box Şampiyonu Sabriye Şengül ve çok sayıda Şalpazarlı bürokrat, iş adamı, STK başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Divan heyetinin teklif ve kabul edilmesinden sonra kongre gündemine geçildi. Başka programlara katılmak üzere salondan erken ayrılmak zorunda olan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a öncelikli söz verildi. Yıldırım özetle, ailesinin 1917 yılında Şalpazarı’nın Fidanbaşı (Tımara) köyünden ayrılıp Düzce’ye yerleştiğini, o zamandan itibaren orada yaşadıklarını ancak köklerini asla unutmadıklarını ifade ederek Eğitim Derneği’nin kendisini makamında ziyaret etmesi nedeniyle çok memnun olduğunu, dernek faaliyetlerini de yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını anlatan bir konuşma yaptı.

Dernek adına geçmiş dönem faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu okundu ve kongre delegeleri tarafından oy birliğiyle ibra edildi. Kongreye mevcut başkan Hasan Keskin’in verdiği liste dışında başka teklif çıkmadı ve Hasan Keskin yönetiminde yeni yönetim kurulu kongreden iki yıl boyunca oy birliğiyle yetki aldı. Hasan Keskin’in kısa teşekkür konuşmasından sonra toplu fotoğraf çekimiyle kongre sona erdi.

Kongrede konuşmacı olarak söz alan Hilmi Türkmen, Refik Kurukız, İsmail Şatıroğlu, Şahin Özen, Emsal Cüre ve Sabriye Şengül genel olarak Şalpazarı Eğitim Derneği’nin faaliyetlerinden övgüyle söz ederek eğitimin önemine vurgu yaptılar. TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu da Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin’e TDF’deki başarılı çalışmaları ve katkılarından dolayı özellikle teşekkür etti ve Trabzon kimliğinin önemine vurgu yaparak, konuşmasını esprili üslubuyla “Oxford’dan diploman olacağına Trabzon’dan nüfus kağıdın olsun” diyerek bitirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Eğitim Derneği’nin her etkinliğinde başvurduğu söylem olan “Bizim Ağasarlılar olarak iş adamımız yok, dolayısıyla maddi gücümüz yok. O yüzden eğitimden başka çaremiz yok” söylemini tekrarlarken, “31 Mart’tan sonra derneklerimize özel olarak eğilecek ve faaliyetlerini daha verimli hale getirmeye çalışacağız” dedi.

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

1-Hasan Keskin
2-Murat Özer
3-Nedim Güney
4-Ali Usta
5-Mustafa Yılmaz
6-Semih Demirci
7-Pirağa Yılmaz
8-Turan Metin
9-Kemal Türkmen
10-Avni Çakır
11-Ersan Gülay
12-Birol Ataman
13-Ali Atalar
14-Murat Erata
15-Osman Kıt
16-Salim Şahin
17-Songül Atalay
18-Züleyha Şekerci
19-Ali Toplu
20-Bilgehan Kandil
21-Ali Uçan

Kongre Fotoğraflarını Facebook sayfmızdan takip edebilirsinz.

https://www.facebook.com/pg/%C5%9Ealpazar%C4%B1-Haber-293250670708598/photos/?tab=album&album_id=2393804970653147

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.