Öne Çıkanlar Necmi Kandil Bahçesaray Sefa Bektaş Mustafa Türkmen Yediharman

Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde duygulu veda

Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı 17. mezuniyet töreni yapıldı.

Bugün Atatürk İlköğretim Okulu Konferans salonunda yapılan tören ilk olarak  Ayten Yılmaz'ın özgeçmişini anlatan ve okulun açılışından bu yana okulda görev alan öğretmenler sinevizyon gösterisiyle sunuldu. Daha sonra törene saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla devam edildi.

Diploma töreninde Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir bir açılış konuşması yaptı.

Daha sonra sırasıyla Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan birer selamlama konuşması yaptılar.

Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin okudukları yerli ve yabancı şarkıların ardından bayrak devir teslim törenine geçildi. Bayrak devir teslim töreninde mezun olan öğrencilerden Murat Karagöz 12.Sınıf Öğrencisi Tugay Akyüz'e, Okul flamasını mezun olan öğrencilerden Nagihan Özkan 12.Sınıf Öğrencisi Nalan Kahveci'ye teslim etti.

Bayrak ve Flama devir tesliminden sonra okul birincisi olan 12/A sınıf Öğrencisi Emre Özbey'in Yaş kütüğüne Plaket çakmasının ardından Okul Birinciliği Plaketini ve Diplomasını Kaymakam Zihni Yıldızhan takdim etti. Okul 2. si olan İlknur Sapan'ın Plaket ve Diplomasını İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz ve Okul 3.sü Ayşegül Çavuşoğlu'nun Plaket ve Diplomasını ise Şalpazarı Garnizon Komutanı Selahattin Ural takdim etti. Diğer Öğrencilerin Diplomalarını sırası ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, A.Y.A.S.M.L Müdürü Nurşen Demir, İlçe Tarım Müdürü'ü Reşat Baş, Beşikdüzü S.M.L. Müdürü, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayrettin Özdemir ve Enver Kabataş takdim ettiler.

Mezun olan Öğrenciler adına bir teşekkür konuşması yapan İlknur Sapan Konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamadı, tüm öğrenciler ve salonu dolduran herkese duygu dolu anlar yaşattı.

A.Y.A.S.M.L Kız Folklör Ekibi'nin yaptığı gösterinin ardından Okul Müdürü Nurşen Demir kapanış ve teşekkür konuşmasında okulda görev yapan ücretli öğretmenlere ve geçtiğimiz yıllarda okulda hizmet eden diploma törenine katılan öğretmenlere bir süpriz hazırlayarak birer plaket hazırladı ve bu plaketleri İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan takdim etti.

Törenin son bölümünde törene katılan Protokol ve Mezun olan öğrenciler topluca günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından kep fırlatma töreni için okul bahçesine çıkıldı. Dışarda Mezun olan öğrenciler topluca kep fırlattı ve bol bol ailesi ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler ve tören sona erdi. Bahçede toplanan öğrenci ve veliler hep beraber kemençe eşliğinde horon oynadılar.

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.