Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Semih Durmuş

Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Tanıtımı ..



Okulumuz Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesini daha tanınır, daha bilinir, daha çok tercih edilir bir okul haline dönüştürme fikri içerisinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün direktifleri doğrultusunda “Okul Tanıtım Günleri” düzenledik.

17 Nisan Doğancı İlköğretim Okulu
2 Mayıs 2012 Gökçe köy İlköğretim Okulu
7 Mayıs Geyikli İlköğretim Okulu
9 Mayıs Simenli İlköğretim Okulu

Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lise'si Müdür'ü Nurşen Demir ve bir öğrenciden oluşan tanıtım ekibi
Şalpazarı köy ve mahalle İlköğretim Okullarını ziyaretlerde bulunarak, Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lise's imkanları ve tercih yolu hakkında 8. sınıflara bilgiler verdi.

Organizasyonumuz 15 Mayıs’ta Merkez Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki tanıtımla sona erecek.

Oldukça samimi ve faydalı geçen bu temaslar sonucunda okulumuzun Acil Tıp Teknisyenliği bölümü ve ayrıca diğer Anadolu Sağlık Meslek Liselerinde okutulmakta olan bölümler tanıtıldı.

Okulumuza bu yıl Acil Tıp Teknisyenliği bölümüne 48 öğrenci almayı planlanmaktadır. 4 yıl olan eğitim öğretimden sonra okulu bitiren arkadaşlarımız Sağlık Bakanlığına bağlı Hastanelerde KPSS sonucuna göre ve özel Hastanelerde Okulu bitirir bitirmez sigortalı olarak işe başlayabilmektedirler.

Ayrıca mezun olan başarılı öğrencilerimiz üniversitenin 2 yıllık kendi bölümlerine sınavlı ya da sınavsız geçişle yerleşebilmekte Lisans bölümlerine ise YGS ve LYS başarılarına göre yerleşebilmektedirler.

Bu yıl SBS ye girecek öğrenci arkadaşlarımıza başarılar dileriz. 2012-2013 eğitim öğretim yılında 365,679 puanın üzerinde puan alabilen arkadaşlarımızı okulumuz Acil Tıp teknisyenliği bölümüne bekleriz.


Haber:Mustafa Özcan








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.