Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Şalpazarı Atatürk İlkokulu Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi.

2013.2014 Eğitim öğretim yılında 4+4+4  olarak belirlenen Eğitim-Öğretim programına göre, Atatürk İlköğretim Okulu bu sene ilk mezunlarını vermiş oldu.

Şalpazarı Atatürk İlkokulu Konferans salonunda yapılan Program da öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri öncesinde 8 aylık eğitim öğretim  ayı içerisinde yaşanan acı ve tatlı olaylar'dan derlenen slayt gösterisi yapıldı.


Şalpazarı Atatürk İlkokulu 4.A-B-C 
öğrencileri tarafından hazırlanan Program da, 8 aylık eğitim öğretim  ayı içerisinde yaşanan acı tatlı olaylardan derlenen slayt gösterileri izlendi salonda bunları izleyen öğrenci velileri de bir bakıma çocuklarının gizli tarafını daha iyi tanıma fırsatı bulmuş oldu vefakar eğitim gönüllüleri tarafından hazırlanan bu program da.

1.C sınıfı öğrencileri tarafından birbirinden değerli meslek dallarından oluşan mesleğini keşfet olarak her öğrenci bir meslek dalının seçimini yaptı.
Nasreddin hoca taklidi yapıldı bilmece soruldu cevapları alındı.  2-B sınıfı öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy’un yazığı İstiklal Marşı'nın tamamı okundu.

Okul öğrencileri tarafından seçilen günün anlamına uygun olarak derlenen türküler korolar eşliğinde okundu. 4-A sınıfı öğrencilerinden Yusufcan Özcan, Seyfettin Miraç Bayram ve Murat Yılmaz tarafından, Hacivat ve Karagöz’ü muhteşem bir biçimde sergilediler. Şalpazarı Atatürk ilkokulu son sınıf kız öğrencileri de hazırlanan kolbastı oyunu ilgi ile izlendi.

Yaklaşık bir ay önce yurdumuzu derin acıya boğan Manisa’nın Soma İlçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden 301 kişinin anısına derlenerek KARA YAZIMIZ adlı oyunu sergilediler.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.