Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Şalpazarı Anadolu Lisesi Yeni Binasına Taşındı.
Şalpazarı Anadolu Lisesi 11 derslikli eski lise binasında 2013-2014 eğitim öğretim yılı II.Dönem itibarı ile 2 şube ve her şubeye 30 öğrenci olmak üzere toplam 60 öğrenci ile faaliyete başladı. Dört yılın sonunda 180 öğrenci ile ilçemizin güzide bir okulu olacağına inancımız tamdır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav yaptığı aşılış konuşmasında; ”Şalpazarı Anadolu Lisesi’nin ilçemize kazandırılmasında başta İlçe Kaymakamımız Sayın Zihni Yıldızhan’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu güzide okulumuz bölgemizde  2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilk ve tek olarak Anadolu Lisesi adıyla açılmıştır. Diğer okulların çoğu dönüşüme uğramıştır. İnşalllah bu okulumuzda başarılı öğrenciler yetiştirmek bizlere nasip olur. Açılış programına katılan herkese teşekkür ediyorum”,dedi.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı konuşmada; ”Öncelikle Şalpazarı Anadolu Lisesi’nin açılmasında ve yapımında emeği geçen herekese teşekkür ediyoruz.Devletimizin bütün imkanlarını burada kullandık.Yaklaşık olarak 300.000 TL gibi bir ödenekle bugün itibarı ile Anadolu Lisesi’ni ve Halk Eğitim Merkezi’ni açmış olduk. Tabii ki bu okulun ilk öğrencileri sizlersiniz. Okulunuza sahip çıkmanızı istiyorum. Ayrıca bunu söylerken okulunuzun hakkını vererek dört yılın sonunda alacağınız puanlar ile gidebileceğiniz güzel Üniversiteler var. İnşallah başarılı olacaksınız. Çünkü fiziki ortamınız çok güzel oldu. Bunun arkasından da başarılarınız gelecektir, notlarınıza ve sınav sonuçlarınıza da yansıyacaktır. Tabii ki bu kısa bir sürede olacak gibi gözükmüyor, önünüzde dört yıl gibi güzel bir süreç var, bu süreci çok güzel değerlendirin. Sizlere daha önce de söylediğim gibi bol bol kitap okumanızı ve hafızanızı iyice kuvvetlendirmenizi istiyoruz. Bunları sınavlarda da göreceksiniz sizlere çok büyük katkı sağlayacaktır. Bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz, başarılı olan arkadaşlarımızı ödüllendireceğiz. Şalpazarı Anadolu Lisesi’nin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum, açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum”,dedi.

Açılış programının son bölümünde, İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindekiler Anadolu Lisesi’ni gezdiler ve ders işleyen öğrencileri ziyaret ettiler, Ayrıca Halk Eğitim Merkezi’nin de aynı günde açılması münasebetiyle burayı da ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan ve beraberindekiler ders işleyen kursiyerleri ziyaret ederek karşılıklı sohbet ettiler.
Açılış   törenine  İlçemiz  Kaymakamı  Zihni Yıldızhan, İlçe  Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe  Emniyet  Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav,
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Özdemir, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.