Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

ŞALFED Kadın Kolları çocukların yüzünü güldürdü

ŞALFED Yönetim Kurulu, hayırseverlerin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen’in desteğiyle ifa edilen yardım organizasyonunda adı geçen okullarda eğitim gören toplam 203 öğrenciye ayakkabıları okul müdürleri tarafından teslim edildi.

ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada “İlçemizde Kadın Kollarımızın Gönderdiği ayakkabılarımız Öğrencilerimize Dağıtılmıştır… Başta Kadın Kolları Başkanımıza, Yönetim Kuruluna, hayırsever kardeşlerimize, İlçe milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürlerimize, emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen de sivil toplum kuruluşlarının özellikle eğitim konusundaki hassasiyetlerini takdirle karşıladıklarını, Şalpazarı’nda eğitimden sorumlu bir görevli olarak bu tür yardımlarda her zaman işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

ŞALFED Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandil ise “Çok istediğim halde işlerimin yoğunluğu nedeniyle ayakkabı dağıtımında bulunmak için gidemedim. Fakat çocukların sevinci bize yeter” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.