Öne Çıkanlar istanbul Şalpazarı Haber Acısu Şalpazarı Bahri Beldüz

Sağlık Meslek Lisesinden duygulu veda
Şalpazarı Ayten Yılmaz Sağlık Meslek Lisesi mezuniyet töreni yoğun bir katılım ile yapıldı.





Mezuniyet törenine katılanlar arasında İlçe Kaymakamı Soner Zeybek, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Sağlık Grup Başkanı Dr. Özgür Vural, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir, Çarşı başı Sağlık Meslek Müdürü Salik Koşgin, T.C. Ziraat Bankası Müdürü Talip Aktaş, Halk Eğitim Müdürü Zeki Bayraktar, İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrullah Akçay, Merkez İlköğretim Müdürü Muhammet Karabayır, ÇPL.Müdürü Kemal Türkmen, ÇPL Müd. Baş Yar. Osman Demirci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür'leri Hayrettin Özdemir- Enver Kabataş ve diğer okullardan çok sayıda öğretmenler ile öğrenci velileri katıldılar.





Diploma törenine 1 dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı.
Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir'in açılış konuşmasının ardından sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı kaymakamı Soner Zeybek birer selamlama ve tebrik konuşma yaptılar.

Daha sonra Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrenciler bayrağı devir teslim töreni yaptılar.

Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinden Okul 1.'si Neşe Aydın yaş kütüğüne plaket çaktı. Neşe Aydın’ın plaketini ve diplomasını Kaymakam Soner Zeybek takdim etti.





Okul ikincisi Büşra Nur Kaya'nın diplomasını Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Okul üçüncüsü Enise Yanık'ın diplomasını İlçe Emniyet Amiri Murat Ersen takdim ettiler.

Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler okulun meslek dersi öğretmenlerinden Tülin Diri yönetiminde topluca meslek yemini ettiler.

Törenin sonlarına yaklaşılırken mezun olan öğrenciler adına okul birincisi Neşe Aydın bir veda konuşması yaptı.

Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Salih Koşgin’in mezun olan öğrencilere hitaben yaptığı duygu dolu uğurlama konuşması esnasında öğrenciler ve salonda bulunan velileri göz yaşlarına hakim olamadılar.


Halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra topluca resim çekildi ve son olarak bahçeye çıkılarak kep atma töreni yapıldı.










































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek bektaş 13 yıl önce

4 yıl nasıl geldi geçti anlamadım ama geçiyo işte.:(

Avatar
neşe aydın 13 yıl önce

tüm arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi coookk seviyorum...cook güzel bi 4 yı geçirdik beraber...unutulmayacak...

Avatar
mustaf 13 yıl önce

Sağlık Meslek Lisesinden mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılar dlerim bu öğrencilerin okul hayatında emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkür ederim.

Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim....