Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yapıdı.
M.E.B'lığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü emirleri doğrultusunda Şalpazarı İlçe M.E.M'lüğünün Anaokulu ve İlköğretim Okullarıdaki Okul öncesi Öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirilen Okul öncesi Eğitim Şenliği yapıdı.

Bu gün Halk Eğitim merkezinde yapılan şenlik saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı.
Gökçeköy, Doğancı, Simenli, Geyikli, ÇPL ve Ali İbrahim Ağaoğlu Anakokul öğrencileri'nin katıldığı şenlikte minik öğrenciler şiir okudu ve hazırladıkları gösterileri sergilediler.

Şalpazarı Ali İbrahim Ağaoğlu Anaokulu öğrencieri Kaymakam Zihni Yıldızhan'a bir çiçek takdim ettiler.

Yapılan Şenlikte Şalpazarı İlçe M.E.M İrfan ertav ve Kaymakam Zihni Yıldızhan günün anlamını taşıyan birer konuşma yaptılar.

 Halk Eğitim Merkezi bahçesinde yapılan gösteriden sonra minik öğrenciler İlçe merkezinde Şalpazarı Ali Ağaoğlu Anaokulu'na kadar yürüyüş yaptı. Şenliğin geri kalan eğlence bölümü Ali İbrahim Ağaoğlu bahçesinde devam etti


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.