Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım

Öğrenciler karnelerini aldı, yaz tatili başladı.
Şalpazarı Atatürk İlkokulu ve ortaokulu öğrencileri karnelerini öğretmenleri'nin elinden sınıflarında aldılar.

Etkili olan yağmur sebebiyle bu gün Şalpazarı'nda öğrenciler'in karneler'i sınıflarda ve Konferans salomlarında verildi.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav beraberindeki Şube Müdürleri Enver Kabataş ve Hayrettin Özdemir eşliğinde  Şalpazarı ÇPL Konferans salonunda düzenlenen karne töreni'ne katıldılar.

Kemal Türkmen yaptığı konuşmada; Acısı ile tatlısı ile bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Bu eğitim öğretim yılı içerisinde okulumuz öğrencilerinde Trafik terörüne kurban verdiğimiz Eren Demir de burada görmek isterdik ancak olmadı, bazı yaralanmalı kazalar da oldu çok şükür bir öğretim yılını daha bitirdik dedi.

 Şalpazarı İlçe MEM İrfan Ertav da yaptığı duygu dolu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bu benim sizlerden ayrılacağım bir eğitim öğretim yılıdır. Şalpazarı İlçesinde 4 yıl, Beşikdüzü İlçesi’nde 2 yıl olmak üzere burada 6 yıl bir görev yaptım, ancak ben de burada kendimi Şalpazar’lı  olarak sizlerle birlikte hazırlamış olduğumuz çalışmalarımızda her zaman güzel başarılar kazanılmasında pay sahibi olduk, ancak bizler de zamanı gelince başka görev yerlerinde görevlerimizi devam ettireceğiz.

Şunu unutmayınız gönlümün bir köşesinde her zaman bir Şalpazarlı’ya yer vardır. Burada bulunduğun zaman dilimi içerisin de çok güzel anılarımız oldu sizlerinde buralardan mezun olduğunuz zaman buralara hizmet vermek için gelmek isteyeceğinizi biliyorum şimdiden hepinize başarılar diliyorum dedi.


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.