Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Mevcut Yönetim Devam Dedi


Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu’nda Okul Aile Birliği başkan seçimi yapıldı. Mevcut başkan Turgut Çakmak, yönetmelik gereği tekrar aday olamadığı ve başka aday da olmadığı için yönetimde bulunan Ömer Özdin aday gösterildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Kemal Türkmen, Muzaffer Şekerci, Güner Cengiz ve Turgut Çakmak.

Okul müdürü Muhammet Karabayır, yaptığı konuşmada toplantıya katılımın düşük olması nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. Karabayır, okula servisle gelen öğrencilerin okul taşıtlarına zamanında gelerek diğer öğrenci arkadaşlarını zor durumda bırakmamalarını, günü geçmiş gıdalar satan yerlerden uzak durmalarını, öğle tatilinde ilçe merkezine çıkmamalarını istedi ve beslenme çantalarında kuru gıda bulundurmalarını tavsiye etti.













Haber: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.