Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Memleketimin Öğretmenleri İstanbul'da Buluşuyor.

25-26-27 Kasım günleri boyunca devam edecek etkinliğe Şalpazarı’nda görev yapmış ve yapmakta olan emekli ve halen çalışan öğretmenler davet edildi. 

 

25 Kasım günü sabah memleketten gelen kafilenin karşılanıp DSİ’nin K.Çamlıca’da kahvaltıyla ağırlanmasıyla başlayacak olan ve çeşitli etkinliklerle devam edecek olan üç günlük program, 27 Kasım günü gecesi kafilenin uğurlanmasıyla sona erecek. Derneğin yönetim kurulu, organizasyonun mükemmel geçmesi için çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

 

Şubat 2011’de kurulan dernek, daha önce “Memleketimin Çocukları İstanbul’da Buluşuyor” ve Şalpazarı’nda bu eğitim öğretim sezonunda tahsil hayatında yeni başlayan bütün öğrencilere okuma seti hediye etmek gibi etkinliklere imza atmıştı.

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrullah AKÇAY 12 yıl önce

"Memleketimin Öğretmenleri İstanbul'da Buluşuyor" Projesi Doğrultusunda Bizleri Onurlandıran Başta Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Trizm Derneği Başkanı Hasan KESKİN Beyefendi ve Onun şahsında Emeği Geçen Herkese ayrı ayrı en kalbi selamlarımı sunar, göstermiş oldukları bu misafirperverliğe ve emeğe sonsuz teşekkür ederim.Bizler 28/11/2011 Pazartesi sabah 7:15 te sağ salim Memlekete ulaştık.Gezi ve yolculuk çok güzeldi.Emeğinize ve Yüreğinize Sağlık. Hizmetlerinizde başarılar.