Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

MEB Ortaöğretim Geçiş Sistemi (Ortak Sınavları) Yapıldı.
Yurt genelinde 28-29 Kasım 2013 Tarihlerinde  8. sınıflara yönelik yapılan ortaöğretim'e geçiş ortak sınavlar’ı İlçemiz’de, Sınav merkezi seçilen, Şalpazarı Atatürk Ortaokulu ve Doğancı Ortaokullarında yapıldı.




28-29 Kasım 2013 Tarihlerinde  8. sınıflara yönelik yapılan ortaöğretime geçiş ortak sınavlar’ı ile ilgili Şalpazarı İlçe MEM’ü İrfan Ertav Yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi;

İlçemizde öğretim gören 8 inci sınıf öğrencilerimiz 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde ortak sınavlara tabi tutuldular. Şalpazarı Atatürk Ortaokulu ve Doğancı Ortaokulları sınav merkezi seçilmiş olup sınavlar büyük bir titizlikle uygulanmıştır.

Sınavların ilçemizde sorunsuz bir şekilde uygulanması sebebiyle, göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Zihni Yıldızhan beye, emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı mensuplarına teşekkür ediyorum. Özellikle sınav yürütme komisyonu üyeleri şube müdürlerim Enver Kabataş  ve Hayrettin Özdemir ile şeflerim Derya Yılmaz ve Adalet Karabayır’a,okul kurum yöneticilerime ve çok kıymetli öğretmen arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından bu yıl ilk kez uygulanan Ortaöğretim Geçiş Sistemi ortak sınavları ilçemiz öğrenci ve velileri başta olmak üzere, ülkemiz genelinde  eğitim öğretim hizmetlerinden faydalanan çocuklarımız ve onların çok değerli ailelerine hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun…

İrfan Ertav
Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.